Доставка и начини на плащане

Доставката се извършва с куриерска фирма с наложен платеж.
 
Доставката се заплаща отделно от сумата, заплатена за продукта от каталога ни. Колко ще струва зависи  от това дали желаете продуктът да бъде транспортиран до офис на куриерската служба или да ви бъде предаден лично на домашен / служебен адрес.
 
Доставките се извършват в рамките на работната седмица – от понеделник до петък в интервала от 9:00 ч. до 18:00 ч. Това условие не важи за официални празници, когато куриерските служби в страната не работят.
 
Ако клиентът желае доставката на продукта да бъде извършена в точно определен час, той ще трябва да заплати допълнителна сума спрямо общите условия на куриерската служба. Часът на доставка трябва да се запише предварително, като представител на онлайн магазина се ангажира да провери в куриерската служба дали доставката е възможна в определения час. Ако тя не е възможна, се насрочва допълнителен час, в който закупеният продукт да бъде доставен на купувача.
 
Доставката се извършва в срок от 3 до 9 работни дни, считано от датата, в която е направена поръчката. За направени поръчки след 14:00 се обработват на следващият ден.
.