Футболни калци

Футболни калци

Материал: памук, ликра, полиестер . Номера - детски , 36 - 39 ,39 - 41 , 41 - 43 , 43 - 45 .
12.00лв.
Pin it
Телефон за поръчка: 0886 035 660