Детски вратарски ръкавици Barcelona

Детски вратарски ръкавици Barcelona

Продукта НЕ е наличен!

Детски вратарски ръкавици Barcelona - кожени , с латексова пяна и регулируем лепящ се маншет.Размери - 4 , 5 ,6 ,7.

24.00лв.
Pin it