Детски Футболни Стоножки MESSI 1O оранжеви

Детски Футболни Стоножки MESSI 1O оранжеви

Детски футболни стоножки за изкуствен терен с надпис на MESSI 1O . Размери - 36 , 37 , 38 , 39 , 40 .
39.90лв.
Pin it
Телефон за поръчка: 0886 035 660